dimecres, 9 de gener de 2013

Pollastre amb ceba i xampinyons

Continuem aprofitant la Lekué que ens van portar els Reis! Avui us proposem utilitzar-la per fer cuixes de pollastre amb ceba i xampinyons, tot acompanyat d'unes herbes aromàtiques. Animeu-vos a provar-la!





Ingredients:

  • 1 ceba
  • 1 cullerada d'aigua
  • 1 cullerada d'oli
  • 2 cuixes de pollastre
  • xampinyons
  • herbes aromàtiques

Procés:

Començarem per perlar la ceba i tallarla a trossets. La posarem a la base de la Lekué, juntament amb una cullerada d'oli i una d'aigua. Ho agafarem, ho tancarem i ho posarem 3 minuts al microones a màxima potència.
Seguidament hi afegirem les cuixes de pollastre, salpebrarem i també hi posarem els xampinyons i herbes aromàtiques com per exemple, herbes provençals.
Tornarem a posar-ho tot al microones 2 minuts o 2 minuts i mig, segons el gruic de les cuixes.

Quan estigui, enretirarem el recipient del microones i el deixarem tancat durant 30 segons.



1 comentari:

  1. Ho he provat i m'ha quedat boníssim!! Una abraçada d'una fan, Àngels

    ResponElimina