dijous, 10 de gener del 2013

Gelateria Giovanni-Artgelato

Bon dia cuiners! Avui som dijous i tocaria recomanar-vos un Restaurant 10, però avui ens ve de gust canviar una mica i us proposarem un lloc molt emblemàtic de Barcelona on us podreu endinsar en el món dels gelats, les crêpes i els gofres! El coneixeu?





Es tracta de la gelateria Giovanni-Artgelato, una gelateria molt emblemàtica de Barcelona situada al carrer Cucurulla número 2, que és el carrer que continua després de Portal de l'Àngel. No podreu evitar entrar-hi, us atraparà l'olor única que fan els gofres i les crêpes.

Giovanni, un gelater italià va obrir l'establiment el 1997 i, dos anys més tarda va marxar, però el negoci ha continuat obert.

Com podeu comprovar a la fotografia el local és petit, no té espai on quedar-se i menjar la delícia que us hagueu comprat. Això també ho fa especial, ja que tot descobrint llocs com la plaça de la Catedral o arribant fins i tot a la Plaça Sant Jaume, segur que trobeu el lloc ideal per assentar-vos i gaudir dels deliciosos gofres, gelats i crêpes que fan a la gelateria.

Per un bon preu podreu gaudir d'uns grans gofres, crêpes i gelats! Si encara no la coneixíeu, animeu-vos a descobrir-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada