divendres, 21 de desembre del 2012

Brotxeta triple

Bon divendres cuiners!
Tornem a actualitzar un divendres més després de desconnectar amb els Restaurants 10.

Avui us presentem una brotxeta molt fàcil composta de només tres ingredients!



dijous, 20 de desembre del 2012

Restaurants 10 - Es Xibiu

Bon dia cuiners! Com cada dijous us proposem llocs econòmics on podeu anar per airejar-vos de la carmanyola. Uns bons pintxos i un vinet sempre vénen de gust, oi? Descobriu Es Xibiu, al Poble Sec.


Pintxos Es Xibiu

dimecres, 19 de desembre del 2012

Crestes de tonyina

Bon dia cuiners! Avui us proposarem fer unes crestes de tonyina molt fàcils i econòmiques que us encantaran. Veieu quina bona pinta? Animeu-vos a fer-ne, que segur que aquestes crestes us sortiran perfectes!

Crestes de tonyina


dimarts, 18 de desembre del 2012

Aperitius de Nadal


Bon dia!
Avui per entrar en la temporada nadalenca us recomanem alguns aperitius molt fàcils i econòmics.
Esperem que per Nadal us podeu desprendre del tupper, així doncs podeu sorprendre a taula amb aquests aperitius molt relacionats amb el formatge.

Feu-hi un cop d’ull!



dilluns, 17 de desembre del 2012

Mini salsitxes amb ceba a la mel

Bon dilluns chefs! continuem reservant forces per cuinar fort per nadal i avui proposem una recepta boníssima i tan fàcil de fer que només us ocuparà 10 minuts.

divendres, 14 de desembre del 2012

Patates d'Olot

Bona tarda cuiners! Tornem a fer una recepta clàssica per acomiadar la setmana!
Avui les patates són les nostres protagonistes!


dijous, 13 de desembre del 2012

Restaurants 10 - Bar Libélula

Avui us descobrirem un bar al barri del Raval de Barcelona que sorpren per preu i per qualitat. Es tracta del Bar Libélula. Voleu saber què hi podeu trobar?

dimecres, 12 de desembre del 2012

Pita-pizza

Un dimecres més us proposem una recepta que podreu fer de manera molt fàcil i amb els ingredients bàsics que podeu tenir fàcilment a la nevera. Heu vist quina bona pinta? Animeu-vos a fer la recepta d'avui! Us parlarem de com fer unes mini-pizzes amb algun canvi per fer-ho tot més ràpid i per estalviar-nos feina!




dimarts, 11 de desembre del 2012

Sèrie de bolets: les gírgoles

Bon dimarts a tothom! Ja tornem a ser aquí amb una altra entrega de la sèrie de bolets. Aquesta setmana serà l'última. Avui per acabar aquesta mini sèrie, us volem presentar a les gírgoles.

A partir d'ara entrem a la temporada nadalenca!







dilluns, 10 de desembre del 2012

Timbal de carxofes amb pernil serrà

Tot i tenir un pont molt llarg i amb temps per cuinar, preferim guardar les energies per nadal i tornem, un dilluns més, amb una recepta molt fàcil: carxofes amb daus de pernil serrà.

dimecres, 5 de desembre del 2012

Truita a la francesa amb pernil dolç, formatge i xampinyons

Bon dia cuiners! Fa alguns dimecres que us anem proposant receptes que podeu fer amb molt pocs ingredients i molt comuns, que segurament tindreu a casa fins i tot quan la nevera està d'allò més buida. Avui, un cop més, us recomanem fer una truita a la francesa amb pernil dolç, formatge i xampinyons. Us animeu a provar-la?




dimarts, 4 de desembre del 2012

Sèrie bolets: els rovellons

Un altre dimarts continuem la Sèries bolets parlant-vos dels rovellons, un dels bolets més populars de la nostra terra. És el bolet que tothom coneix i que tothom busca els diumenges de tardor al bosc. De color ataronjat i molt carnós el rovelló també s'anomena esclata-sang.

Rovellons sèrie bolets

dilluns, 3 de desembre del 2012

Rotllets de brie amb pernil serrà i pollastre arrebossat amb cereals

Bon dilluns xefs! Els diumenges d'hivern ens donen idees molt bones per la vostra carmanyola. Avui us proposem un dinar per la vostra carmanyola una mica calòric, però perfecte perquè comenceu bé la setmana. Us ensenyarem com preparar uns rotllets de brie i pernil serrà i pollastre arrebossat amb cereals (Cornflakes preferentment).



Rotllets i pollastre arrebossat