Bon divendres cuiners!
Tornem a actualitzar un divendres més després de desconnectar amb els Restaurants 10.
Avui us presentem una brotxeta molt fàcil composta de només tres ingredients!
Dines fora de casa? No tens temps? Vols estalviar? Cook, Fast & Go és el blog que necessites. Aquí podràs trobar diversitat de receptes per emportar-te fora de casa, fàcils, ràpides i econòmiques. No t'ho perdis!
divendres, 21 de desembre del 2012
Brotxeta triple
Etiquetes de comentaris:
baicon,
brotxeta,
fàcil,
gambes,
xampinyons
dijous, 20 de desembre del 2012
Restaurants 10 - Es Xibiu
Bon dia cuiners! Com cada dijous us proposem llocs econòmics on podeu anar per airejar-vos de la carmanyola. Uns bons pintxos i un vinet sempre vénen de gust, oi? Descobriu Es Xibiu, al Poble Sec.
Etiquetes de comentaris:
econòmic,
Poble Sec,
restaurants 10,
tapes
dimecres, 19 de desembre del 2012
Crestes de tonyina
Bon dia cuiners! Avui us proposarem fer unes crestes de tonyina molt fàcils i econòmiques que us encantaran. Veieu quina bona pinta? Animeu-vos a fer-ne, que segur que aquestes crestes us sortiran perfectes!
dimarts, 18 de desembre del 2012
Aperitius de Nadal
Bon dia!
Avui per entrar
en la temporada nadalenca us recomanem alguns aperitius molt fàcils i
econòmics.
Esperem que per
Nadal us podeu desprendre del tupper, així doncs podeu sorprendre a taula amb
aquests aperitius molt relacionats amb el formatge.
Feu-hi un cop d’ull!
dilluns, 17 de desembre del 2012
Mini salsitxes amb ceba a la mel
Bon dilluns chefs! continuem reservant forces per cuinar fort per nadal i avui proposem una recepta boníssima i tan fàcil de fer que només us ocuparà 10 minuts.
divendres, 14 de desembre del 2012
Patates d'Olot
Bona tarda cuiners! Tornem a fer una recepta clàssica per acomiadar la setmana!
Avui les patates són les nostres protagonistes!
Avui les patates són les nostres protagonistes!
dijous, 13 de desembre del 2012
Restaurants 10 - Bar Libélula
Avui us descobrirem un bar al barri del Raval de Barcelona que sorpren per preu i per qualitat. Es tracta del Bar Libélula. Voleu saber què hi podeu trobar?
Etiquetes de comentaris:
10 euros,
bar libélula,
Barcelona,
econòmic,
Restaurants
dimecres, 12 de desembre del 2012
Pita-pizza
Un dimecres més us proposem una recepta que podreu fer de manera molt fàcil i amb els ingredients bàsics que podeu tenir fàcilment a la nevera. Heu vist quina bona pinta? Animeu-vos a fer la recepta d'avui! Us parlarem de com fer unes mini-pizzes amb algun canvi per fer-ho tot més ràpid i per estalviar-nos feina!
Etiquetes de comentaris:
econòmic,
fàcil,
pa de pita,
pernil dolç,
pizza,
ràpid,
recepta,
tonyina
dimarts, 11 de desembre del 2012
Sèrie de bolets: les gírgoles
Bon dimarts a tothom! Ja tornem a ser aquí amb una altra entrega de la sèrie de bolets. Aquesta setmana serà l'última. Avui per acabar aquesta mini sèrie, us volem presentar a les gírgoles.
A partir d'ara entrem a la temporada nadalenca!
A partir d'ara entrem a la temporada nadalenca!
dilluns, 10 de desembre del 2012
Timbal de carxofes amb pernil serrà
Tot i tenir un pont molt llarg i amb temps per cuinar, preferim guardar les energies per nadal i tornem, un dilluns més, amb una recepta molt fàcil: carxofes amb daus de pernil serrà.
dimecres, 5 de desembre del 2012
Truita a la francesa amb pernil dolç, formatge i xampinyons
Bon dia cuiners! Fa alguns dimecres que us anem proposant receptes que podeu fer amb molt pocs ingredients i molt comuns, que segurament tindreu a casa fins i tot quan la nevera està d'allò més buida. Avui, un cop més, us recomanem fer una truita a la francesa amb pernil dolç, formatge i xampinyons. Us animeu a provar-la?
Etiquetes de comentaris:
econòmic,
formatge,
pernil dolç,
ràpid,
recepta,
Truita,
xampinyons
dimarts, 4 de desembre del 2012
Sèrie bolets: els rovellons
dilluns, 3 de desembre del 2012
Rotllets de brie amb pernil serrà i pollastre arrebossat amb cereals
Bon dilluns xefs! Els diumenges d'hivern ens donen idees molt bones per la vostra carmanyola. Avui us proposem un dinar per la vostra carmanyola una mica calòric, però perfecte perquè comenceu bé la setmana. Us ensenyarem com preparar uns rotllets de brie i pernil serrà i pollastre arrebossat amb cereals (Cornflakes preferentment).
Subscriure's a:
Missatges (Atom)