dimecres, 5 de desembre del 2012

Truita a la francesa amb pernil dolç, formatge i xampinyons

Bon dia cuiners! Fa alguns dimecres que us anem proposant receptes que podeu fer amb molt pocs ingredients i molt comuns, que segurament tindreu a casa fins i tot quan la nevera està d'allò més buida. Avui, un cop més, us recomanem fer una truita a la francesa amb pernil dolç, formatge i xampinyons. Us animeu a provar-la?





Ingredients:
  • Dos ous
  • Pernil dolç (o salat si ho preferiu)
  • Formatge
  • Xampinyons

Procés:
En primer lloc posarem una paella amb una mica d'oli al foc. Prepararem el pernil dolç i el formatge que tallarem en tires. Batrem els dos ous, ho posarem a la paella amb l'oli ben calent i els estendrem bé per la paella. Deixarem que es lligui i que es formi la primera crosta. Hem de vigilar que no se'ns enganxi a la paella. Al centre de la truita hi posarem el pernil dolç i el formatge en una franja, i tancarem la truita pels dos extrems restants. Tancarem el foc però esperarem a treure-la de la paella per tal que el formatge es fongui. 
Per altra banda, passarem els xampinyons per la paella i, un cop fets, els posarem a la carmanyola, per fer una base sobre la qual hi posarem la truita. A més, si us agrada el formatge fos podeu ratllar-ne una mica i posar-lo per sobre.


Preu aproximat: 2 euros




2 comentaris: