dijous, 13 de desembre del 2012

Restaurants 10 - Bar Libélula

Avui us descobrirem un bar al barri del Raval de Barcelona que sorpren per preu i per qualitat. Es tracta del Bar Libélula. Voleu saber què hi podeu trobar?

Bé doncs per començar us explicarem que el Bar Libélula va obrir les seves portes fa uns anys essent propietat d'un anglès i un australià. Ha anat canviant de mans fins arribar a un home italià que li ha sabut donar un aire diferent, amb uns preus molt econòmics.

Hi podreu menjar tot tipus de pintxos a tan sols 1€, a més, no només hi ha pintxos de carn, sinó que també han pensat en els que són vegetarians. Això sí, si els voleu tastar tingueu en compte que només en fan de dimecres a dissabte.

Però també hi podeu anar a prendre alguna cosa per airejar-vos: cervesa a 1,50€, vins des de 2,30€ cada copa, a més de còctels i altres cerveses. No hi ha música en directe, però semre es manté música de fons amb una selecció musical de qualitat.


No oblideu consultar els horaris!
Obren de dilluns a dijous de sis de la tarda a una de la matinada. Divendres i dissabte de sis de la tarda a les tres de la matinada i el diumenge està tancat.

El Bar Libélula el trobareu al C/ Reina Amalia, 28.
Metro L2 i L3 Paral·lel






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada