dijous, 29 de novembre del 2012

Restaurants 10

Un dijous més toca recomanar-vos algun racó de Barcelona on podeu anar per oblidar-vos, ni que sigui per moments, de fer carmanyola, com cada dia. Avui us parlem del Bar Olimpia, que va ser reinaugurat fa uns mesos amb canvis excel·lents!






Els nous propietaris hi han donat un altre aire. Hi podreu trobar la carta de tapes, amb patés artesans, embotit, espàrrecs, esqueixada de bacallà, anxoves, formatges... teniu per escollir! Però si teniu més gana i no us conformeu amb les tapes, podeu menjar les torrades de sempre amb diferents ingredients que podreu escollir i que us costaran de 4€ a 6,5€. A més a més també hi trobareu còctels des de 4€.

Que no en teniu prou amb anar a sopar i us ve de gust una mica de música? Al Bar Olimpia organitzen esdeveniments, de petita embergadura, això sí. Però la música en directe hi és present i podreu allargar una mica el vespre amb música de fons.

Els podreu trobar al C/Aldana, 11, prop del metro L2 i L3 Paral·lel.
De dilluns a dijous obren de 5 a la tarda a dos quarts de dues de la nit, divendres idissabtes fins a dos quarts de tres i els diumenge l'hora de tancament és indeifnida!

Podeu seguir els esdeveniments organitzats a la pàgina de Facebook:



1 comentari: