dimecres, 14 de novembre del 2012

Crema d'espinacs

Bon dia cuiners de carmanyola! Ja estem en plena tardor i cada cop fan més falta aquells plats calentets que ens facin passar la fred i que, a més, siguin sans, ràpids i, com sempre, econòmics. Què us proposem avui? Una recepta amb un color que alegrarà el dia! Us apunteu a tastar una crema d'espinacs ben facileta?








Ingredients:

  • Patates
  • Espinacs
  • Ceba
  • Formatge, pinyons...


Procés:
Començarem pelant les patates i les posarem a bullir, aproximadament uns 20 minutets. Mentrestant, agafarem els espinacs. Si són frescos els haureu de netejar, i si són congelats no us heu de preocupar ni de descongelar-los. Tallarem una mica de ceba ben petita i la passarem una mica per la paella. Quan a les patates els falti un punt, hi afegirem els espinacs i la ceba. Quan estigui tot cuit, ho escorrerem tot junt i reservarem una mica de l'aigua amb la que hem bullit les patates i els espinacs. 
Ho passarem tot per la batedora elèctrica. Si ens ha quedat massa espès hi afegim una mica de l'aigua que hem reservat i tornarem a fer-li una passada amb la batedora.
Per donar-li un toc especial al plat podeu acompanyar-lo amb alguns pinyons passats per la paella perquè estiguin dauradets, amb formatge ratllat o també amb els coneguts picatostes. En aquest cas ens hem inclinat per fer-ho senzill i hi hem posat una mica de formatge ratllat (el que més us agradi), que se'ns fondrà amb l'escalfor de la crema i quedarà boníssim!

Ja que us hi poseu, és una recepta que podeu fer fàcilment amb més quantitat i així en tindreu per més d'un àpat sense cap problema!


Preu aproximat: 3 euros





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada