Avui deixem els fogons apagats i fem una mica de retrospectiva. El món de
la carmanyola o per tots conegut “tupper” trepitja amb força les cases de
milers de persones. Els plats envasats ens poden arribar a salvar l’existència,
i per això avui volem saber d’on va sorgir aquest recipient tant apreciat.
Tot va començar el 1947, amb una estructura semblant a un pot de pintura
que es tancava hermèticament. La seva principal funció ja era la de transportar
menjar i plats cuinats.
Els materials utilitzats inicialment eren el polietilè i el metall però amb
l’aparició del microones el plàstic ha esdevingut el principal component
d’aquest recipient.
La carmanyola s’ha estès a molts països del món. Els principals consumidors
són Alemanya, Estats Units, Mèxic, França i Austràlia.
La seva forma també ha variat amb el temps i actualment en podem trobar de
molts colors, formes i mesures.
Aquí us deixem alguns exemples per si després de veure totes les receptes
que anirem publicant uns animeu a fer-les i dinar fora.
N’hi ha de típics...
I d’altres més originals...
Busqueu el que més us agradi i animeu-vos a entrar en el món de Cook, Fast
& Go.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada