La tardor ja ha arribat i amb ella tot l'assortiment de fruites de temporada.
Avui volem traslladar-nos al mercat per saber què
podem trobar i què podem fer servir per fer els millors postres amb la millor
fruita.
Durant el mes de setembre ens acomiadem de les peres per rebre a les
mandarines i les primeres castanyes. A l’octubre donem la benvinguda a les
taronges de tardor i al raïm que estarà present durant tot el mes de novembre
i com no, durant el mes de desembre.
Però avui, la fruita estrella és la magrana, aquest fruit globós i
vermellós que resulta desconegut per molts. Funciona molt bé com a postres o com a
complement en una amanida. Us animem a descobrir-la!
Per això us proposem una recepta ben curiosa i ben fàcil. Magrana amb vi
negre.
Ingredients:
- 2 magranes
- 1 litre de vi negre
- 150g de sucre
- Una mica de canyella
- La pell d’una llimona
- La pell d’una taronja
Procés:
Posem en una olla petita el vi juntament amb la canyella i les pells de les fruites.
Esperem que el vi redueixi fins a la meitat i després li afegim el sucre. En
aquest moment ho retirem del foc i ho deixem refredar.
Tot seguit desgranem la magrana i la col·loquem en un vol. Finalment afegim
el vi reduït i ja tindrem les postres enllestides!
Ah, i per cert,
també podem seguir trobant als mercats la pinya, una fruita que ha esdevingut anual
a causa de la importació, o per exemple les pomes, que mai poden faltar al
cistell.
Així doncs, bon dia i bon
profit!
Preu aproximat: 4,5 euros
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada