Avui a Cook, Fast & Go ens endisem en el món de la pasta amb una recepta ràpida, senzilla i econòmica. Us proposem uns espaguetis a l'óleo, amb ingredients que podeu tenir a casa un dia qualsevol. Hi trobareu sabors diferents que potser abans no havieu pensat que podríeu combinar.
Ingredients:
- Espaguetis (100 grams aprox.)
- Anxoves
- Oli d'oliva
- Herbes aromàtiques
- Pebre negre
- Fonoll
- Pa torrat
- Escarola
Procés:
En primer lloc posarem a bullir espaguetis, aproximadament uns 100 grams per persona. Mentrestant, posarem oli d'oliva en un bol i hi afegirem fonoll, pebre negre i herbes de provença. Recomanem fer-ho amb herbes de provença, però podeu posar-hi les espècies que més us agradin. Deixarem reposar aquest oli i, al cap d'una estona, hi barrejarem pa ratllat i les anxoves.
Un cop la pasta estigui cuita hi posem l'oli aromatitzat, ben barrejat per tal que els espaguetis agafin tot el sabor i posteriorment hi col·locarem les anxoves. Per tal de posar una mica de color a la carmanyola us recomanem posar-hi una mica d'escarola. Un plat econòmic, ràpid i molt saborós.
Preu aproximat: 3 euros
Un cop la pasta estigui cuita hi posem l'oli aromatitzat, ben barrejat per tal que els espaguetis agafin tot el sabor i posteriorment hi col·locarem les anxoves. Per tal de posar una mica de color a la carmanyola us recomanem posar-hi una mica d'escarola. Un plat econòmic, ràpid i molt saborós.
Preu aproximat: 3 euros
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada