Bon divendres a tothom!
Avui us proposem un plat de pasta que de ben segur que coneixeu, però amb uns tocs diferents per fer-lo especial.
Tenint en compte que ens emportarem aquest menjar a la universitat o a la feina, farem uns espaguetis a la carbonara sense ou i amb quatre formatges que tenim a la nevera. Aquest factor és important per acabar les restes de formatges que sempre ens queden allà abandonats!
Així doncs anem a procedir amb la recepta d'avui.
Ingredients:
- Espaguettis
- Ceba
- Nata per cuinar
- Cansalada
- Formatges
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
- Nou moscada
Procés:
Primer de tot cal bullir la pasta. Com ja sabeu, el punt de la pasta depèn de cadascú. No us oblideu d'afegir-hi oli d'oliva i sal.
Tot seguit procedirem a preparar la salsa.
Per fer la salsa carbonara posarem la ceba tallada petita al foc i la deixarem suar. Després li afegirem la cansalada fins que ens quedi doradeta. Amb paciència afegirem la nata de cuinar i ho mesclarem tot. En aquest punt podem afegir trossets de formatge a la paella perquè es desfacin amb la resta dels ingredients. Ho retocarem de sal, si cal, i posarem una pica de pebre.
Una vegada tinguem la salsa feta, la mesclem amb els espaguetis ja secs, i afegirem els formatges a trossets o bé ratllats. Per últim li donarem un toc amb la nou moscada.
Preu aproximat: 4 euros
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada