dimecres, 17 d’octubre del 2012

Arròs amb pollastre al roquefort

Ens acostem a l'hora de dinar... no sabeu què fer? Doncs aquí teniu la proposta d'avui, un bon arrosset amb pollastre amb salsa roquefort.

Ingredients:

  • Arròs
  • Petxugues de pollastre
  • Crema de llet
  • Roquefort (o algun altre formatge blau)
  • Pebre

Procés: 

Començarem per bullir l'arròs. Mentrestant avançarem amb el pollastre i la salsa roquefort. En primer lloc, hi ha dues opcions per tallar el pollastre: una és tallant les petxugues a dauets i l'altra fer-ne filets ben prims. Tenint en compte que ho hem de posar a la carmanyola, tallar-les prèviament pot ser més còmode per nosaltres. Un cop tallades les petxugues, les courem a la planxa.

La salsa és molt senzilla i ràpida de fer, però també teniu l'opció de comprar-la ja feta.
Agafarem una paella i hi posarem crema de llet, en poca quantitat. Seguidament afegirem una mica de formatge i el pebre. Si volem que es noti més el gust del formatge en podem afegir, però si veiem que és molt forta, sempre hi podem posar més crema de llet i rectificar la salsa fins que trobem el gust que més ens agrada.

Quan tinguem l'arròs, les petxugues i la salsa feta, només caldrà posar-ho tot a la nostra carmanyola. Si us agraden, també podeu afegir-hi una xampinyons, que hi donaran el seu toc únic.


Preu aproximat: 5 euros






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada